Kezdd a napot mozgással és meditációval – vagyis mozgásmeditációval, és éld át a flowt-t! Mozgasd át magad, és lassulj befelé! A mozgásmeditációval belefeledkezünk táncunkba. „Táncolunk” idézőjelben, tágabb értelemben. Táncolunk, amikor úgy érezzük, ez belőlünk fakad. Táncolunk örömünkben. Táncolunk akkor is, ha ennek semmi köze nincs a koreográfiához. Táncolunk, amikor jól esik. És közben figyelmünkkel kísérjük mozgásunkat és önmagunkat. Ettől válik mozgásmeditációvá. Erre a belső útra, a bennünk élő, lépő és lélegző táncos-mozgó felfedezésére hívlak.

Ami biztos, hogy az alkalmakon mozogni fogunk, jórészt zenére. Azért, hogy az öltözéked ne akadályozzon ebben, mindenképp hozz olyan ruhát és cipőt, amelyben kényelmesen tudsz mozogni (a teremben hidegburkolat van). A részvétel nem igényel semmilyen előképzettséget.

Magamról: sokféle táncstílust kipróbáltam életemben, a jazzbalettől kezdve a salsán át a szabad táncig. A tánc szeretetén kívül önismerettel is évek óta foglalkozom. Táncterápiás csoportvezetőként örömmel mutatok Neked olyan utat önmagad felé, ahol a mozgás és az elmélyült figyelem összekapcsolódhat.

Figyelem! Noha ez nem kifejezetten táncterápiás alkalom lesz, de a foglalkozás alatt előkerülhetnek játékos, könnyed táncterápiás gyakorlatok, és határainkat szem előtt tartva akár érintésekkel is dolgozhatunk. Vigyázat, addiktív!

Időpont: március 22. szerda 8:30-tól kb. 9:30-ig
Helyszín: Concordia Kultúrműhely Szeged, Juhász Gyula utca 36/A
Ára: 1000 Ft / alkalom.

Bármilyen kérdésedre szívesen válaszolok az elérhetőségeim egyikén. Örömmel várom a találkozást!