Vélemények

Hihetetlenül jó érzés volt megtapasztalni a támogató csoport, közösség erejét és szeretetét. A személyiségfejlődésemet egy teljesen új szemszögből láthattam, tapasztalhattam meg. A mozgáson és az alkotáson keresztül igazán befelé figyelhettem, így rengeteg kérdésre kaptam meg a választ. Kapcsolódásokon keresztül pedig mások tükröztek vissza, így itt is más perspektívából éltem át a fejlődésemet.

Azoknak ajánlom, akik kicsit szeretnének igazán minőségi időt eltölteni magukkal, és akik szeretnék megtapasztalni a csoportban gyógyulás és fejlődés igazi erejét.

Lili

táncterápiás csoport résztvevő

Ez volt az első önismereti csoportom, és itt megtapasztalhatjátok, milyen kicsit hordozni egymást. Amiben gyenge vagyok, abban a másik megerősített, amiben tudtam, én támogattam a többieket. Nincs elvárás, csak cél, amit magadnak állítasz fel. Olyan mélységekig el lehet jutni az alkotáson, mozgáson, táncon keresztül önmagadhoz, ami függővé tesz, minden órán részt fogsz venni. Ez az egyik legmagasabb szintű törődés, amit nyújthatsz saját magad számára.

Réka

táncterápiás csoport résztvevő

Eszter olyan veszteségem feldolgozásán kísért végig, ami sokkal erősebben hatott rám, mint sem azt a folyamat elején hittem. Már az első alkalomtól kezdve éreztem, hogy mélyen megért és támogató módon együtt érez velem, „lát engem”. A folyamat során felmerülő „előre nem várt” fordulatokra is úgy reagált, hogy végig éreztem, hogy szükség esetén támaszkodhatom rá. Magam is segítő foglalkozású révén van rálátásom arra, hogy mennyire vegyesek az ezen a területen működő szakemberek kvalitásai. Esztert kifejezetten magas kvalitásúnak érzékeltem, így jó szívvel ajánlom.

Sándor

Gyászfeldolgozás Módszer® Egyéni Program résztvevő

Életem első önismereti csoportja volt. Sokszor mondják, hogy az első élmény, benyomás meghatározó, nekem ez most nagyon pozitív volt.

Nagyon sok lehetőséget jelentett számomra: más megközelítésre, más reakcióra inspirált önmagammal, a többiekkel, egyáltalán a kialakult közösséggel kapcsolatban. Voltak nagyon nehéz szakaszok, de hálás vagyok, hogy ezeket egy számomra biztonságos környezetben élhettem meg.

A legnagyobb érték számomra amit itt kaptam, hogy sokkal megengedőbb vagyok önmagammal szemben, ez ad egy nyugalmat és többletenergiát.

Katicabogár

táncterápiás csoport résztvevő

Értesítés induló csoportokról

Ha szeretnél értesítést kapni a jövőben induló csoportokról, foglalkozásokról, kérlek, add meg az email címedet és keresztnevedet!

Hírlevél feliratkozás

Adatvédelem:

2 + 12 =