2023. február 28. kedd 18:00 – Aranykapu Műhely Szeged, Lengyel u. 8/b

IDŐPONTVÁLTOZÁS!!! Kedves Érdeklődők! Betegség miatt az előadást sajnos el kell halasztanom egy héttel. Az új időpont: február 28. kedd 18:00, Aranykapu Műhely. Megértéseteket köszönöm!

A várandósság, a szülés és a születés az élet csodája – is lehet. Sokak számára azonban nehézség, fájdalom vagy veszteség árnyékolja be: nem jön össze a kisbaba, sorozatos lombik-kezelések, vetélés, nem tervezett császármetszés, szoptatási problémák, az anya vagy a baba egészségében bekövetkező változás – és mindebben nagyon magányosnak is érezhetjük magunkat, mert a perinatális veszteségeket a társadalomban gyakran tabu övezi.

Ezeket a veszteségeket érzelmileg nagyon megterhelőnek is megélhetjük: érezhetjük azt, hogy reményvesztettek vagyunk, kiüresedtünk, nehéz felállnunk és továbbmennünk, nehéz bíznunk az életben, másokban vagy akár a saját testünkben. Átmenetileg evés- vagy alvászavar, szorongás vagy egyéb testi tünet is felléphet.

Mindezek a veszteségünk utáni természetes gyászreakciók is lehetnek. A Gyászfeldolgozás Módszer® segítségével hatékonyan küzdhetünk meg a minket ért veszteségekkel. Élettel telibbek lehetünk, visszanyerhetjük bizalmunkat, lelkileg kiegyensúlyozottabbá válhatunk, csökkenhet szorongásunk és testi tüneteink, és jelenlegi helyzetünket könnyebben megküzdhetőnek élhetjük meg.

Ha érdekel a téma, és szeretnél többet megtudni a gyászról és a gyászfeldolgozásról, szeretettel várlak az előadásomon, amelyen hasznos információk hangzanak el, és a résztvevők a kérdéseiket is feltehetik. Én pedig szívemből vagyok ott, hogy ezzel is hozzájáruljak a folyamathoz, amely a megkönnyebbüléshez vezet.

Bővebben a módszerről: Veszteség- és gyászfeldolgozás

További eseményekért, hírekért, inspirációért követheted a FaceBook oldalamat: https://www.facebook.com/mezeyeszter

Mezey Eszter
Lombikos édesanya, Gyászfeldolgozás Módszer® Specialista
Képzésben lévő mentálhigiénés szakember