Olyan 18-23 éves fiatal felnőttek jelentkezését várjuk, akik szívesen csatlakoznának a nyár folyamán egy rövid, intenzív tánc- és művészetterápiás csoporthoz. Ezt úgy képzeld el, mint egy kreatív csapatépítést! Semmilyen táncos vagy egyéb előképzettség vagy tudás nem szükséges! Koreográfia nincs. 🙂

A csoport lehetőséget nyújt az önismereted elmélyítésére és a belső erőforrásaid megerősítésére. Az intenzív hét során megtapasztalhatsz egy elfogadó és megtartó kortárs közeget, amelyben az alkotás során átélt élmények segítenek a továbblépésben, a belső világod és a környező világ kapcsolatának pontosabb érzékelésében, megértésében. Elsősorban a mozgást, valamint más önkifejezési formákat (festés, rajzolás, agyagozás stb.) hívjuk segítségül, hogy rápillantsunk és megdolgozzuk a következő témákat igényeitek alapján:

  • Hol a helyem a világban? Merre tartok?
  • Meddig terjed a szabadságom? Hol vannak a határaim?
  • Kikkel és hogyan akarok kapcsolódni? (család, barátok)
  • Milyen a viszonyom a testemmel és a testiséggel?

A workshopot Neked ajánljuk, ha:

  • ha szeretnél kicsit ránézni, mit is mozgatnak meg Benned a fenti kérdések
  • ha nem riadsz vissza a mozgástól és az érintéstől, vagy éppen ezekkel kísérleteznél és határokat feszegetnél
  • ha elkezdenél önismerettel foglalkozni, vagy ha már egy ideje foglalkozol önismerettel, de a mozgásos csoportok eddig kimaradtak az életedből
  • ha szeretnél alkotni, érdekel a kifejezésművészet-terápia
  • egyszerűen csak felkeltette érdeklődésedet a fenti leírás

Jelentkezési határidő: július 2. A részvétel nem igényel semmilyen előképzettséget. A jelentkezőkkel a csoport indulása előtt egy fél órás, személyes elbeszélgetést tartunk. Részvételi szándékodat, kérünk, a lenti „Jelentkezem” gombra felugró form kitöltésével jelezd. A csoport minimum 6 fő jelentkezése esetén indul. 
Időpont: július 10-14., hétfőtől péntekig minden nap 9:00-13:00 óráig
Díja: 40 000 Ft.

Bemutató alkalmak:
Május 30. kedd 15:00-19:00
Június 27. kedd 15:00-19:00
A bemutató alkalmakon kipróbálhatod a módszert mindenféle elköteleződés nélkül. (A csoportba jelentkezhetsz anélkül is, hogy részt vennél a bemutató alkalmak egyikén.) 

Csoportvezetők:
Mezey Eszter integrált kifejezés- és táncterápiás csoportvezető, képzésben lévő mentálhigiénés szakember
Németh Andrea integrált kifejezés- és táncterápiás csoportvezető jelölt