2023. december 22. péntek 16:00-17:30
Concordia Kultúrműhely, 6721 Szeged, Juhász Gyula utca 36/A

A karácsonyi ünnepek közeledtével még erőteljesebben érezheted annak a hiányát, aki vagy ami fizikailag már nincs és nem is lehet Veled. Ez fájó, szaggató érzés is lehet. Átélhetsz dühöt, perlekedhetsz a Sorssal vagy Istennel. De az is lehet, hogy egyszerűen nem érzel semmit, mintha minden iránt közönyös lennél. Mindez annak a jele, hogy gyászolsz. És bár olykor Rád törhet a magány érzése, fontos, hogy tudd: nem vagy egyedül ezzel az érzéssel.

Ezzel az alkalommal lelki támaszt szeretnék nyújtani azoknak, akiknek most különösen nehéz átélni az Ünnepeket. A találkozó első órájában lehetőség nyílik szabadon megosztani egymással érzéseinket, és támogatni egymást: gyászunkban társakra találni. 17 órától pedig a Gyászfeldolgozás Módszert végzettek számára lesz lehetőség újonnan íródott beteljesítő leveleiket felolvasni.

Az alkalom regisztrációhoz kötött. Jelképes díja 1000 Ft. Regisztrálni az alábbi linken lehet: https://forms.gle/Fquqdswvf25HUP3i7

A részvétel nem igényel előzetes előképzettséget, nem baj, ha még nem végezted el a Gyászfeldolgozás Módszerét. Szeretettel várlak!