2023. május 30. kedd 19:00 – online

Ha veszteség ér minket, gyászolók leszünk. A gyász érzésén és folyamatán nem csak akkor megyünk át, ha egy szeretett személyt veszítünk el. Gyászreakciót válthat ki az egészségünk megromlása, költözés, válás, szakítás, háziállat elvesztése vagy akár az is, ha egy álmot vagy reményt, érzést vagy kapcsolódást veszítünk el. A Gyászfeldolgozás Módszer® segítségével hatékonyan küzdhetünk meg a minket ért veszteségekkel. Élettel telibbek lehetünk, javulhat az alvásunk, csökkenhet szorongásunk és testi tüneteink – akkor is, ha nem mostanában, hanem régebben éltünk át veszteséget.

Ha érdekel a téma, és szeretnél többet tudni a gyászról és a gyászfeldolgozásról, szeretettel várlak ingyenes előadásomon, amelyen hasznos információk hangzanak el, és a résztvevők a kérdéseiket is feltehetik. Én pedig szívemből vagyok ott, hogy ezzel is hozzájáruljak a folyamathoz, ami a megkönnyebbüléshez vezet.

A részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. A linket az előadás előtt fogom elküldeni. Regisztrálni a mezey.eszter@gmail.com email címre küldött levélben tudsz.

További eseményekért, hírekért, inspirációért követheted a FaceBook oldalamat: https://www.facebook.com/mezeyeszter