2024. február 12. hétfő 18:00-20:00 Szeged belvárosában

Két hónapig tartó gyász- és veszteségfeldolgozó folyamatra hívlak, amelyben gyászodban társakra lelhetsz. A gyászcsoporttól megértést, elfogadást és szeretetet kapva, egy önsegítő cselekvésprogram lépésein végighaladva nyílik lehetőséged arra, hogy megküzdj a Téged ért veszteségekkel. Gyászolhatsz azért, mert elveszítettél egy számodra fontos kapcsolódást halál, válás vagy szakítás miatt; elveszíthetted magzatodat, munkahelyedet, háziállatodat, anyagi vagy érzelmi biztonságodat. De az is lehet, hogy egy reményt vagy álmot kell végleg feladnod, mert ezt is a gyász érzése kíséri.

A nyolc hét alatt a csoport támogató közegében lehetőséged lesz:

  • milyen veszteségek értek eddigi életed során és azokkal hogyan próbáltál megküzdeni?
  • milyen mintákat, jónak látszó tanácsokat kaptál a környezetedtől, és ezek segítettek-e vagy sem?
  • kiválaszthatsz egy fontos veszteséget/kapcsolódást, akivel feltérképezheted kapcsolatotok legfontosabb állomásait
  • feltárhatod érzéseidet (mi az, amit sajnálsz, amit megbántál, amiért bocsánatot kérsz, aminek örülsz és hálás vagy stb.) az illetővel kapcsolatban

Ezek a gyakorlatok nagyban enyhíthetik veszteséged által okozott fájdalmadat. „Nem lesz könnyű utad. Tudjuk, hogy gyászod bezárta szívedet, és ha tudnánk, szeretnénk veled lenni, amikor a gyakorlatok végrehajtása során újra megnyílik. Lehet, hogy félsz elindulni az úton, és az is lehet, hogy menet közben hagy el a bátorság. Jusson akkor eszedbe, hogy százerenyi gyászoló már sikerrel használta ezeket a gyakorlatokat, és velünk együtt bátorítanak, hogy szállj szembe félelmeiddel, és indulj gyógyulásod felé.” (James – Friedmann)

A csoport alkalmai: február 12., 19., 26., március 4., 11., 18., 25. és április 1. (mivel ez utóbbi húsvéthétfőre esik, szükség esetén április 1. helyett a csoporttal közös időpontot egyeztetünk).

A gyászfeldolgozó csoport minimum 4 fő jelentkezése esetén indul Szeged belvárosában.

A csoport díja: 7000 Ft / alkalom, a teljes folyamat díja 56 000 Ft / fő. Regisztrációs szándékodat, kérlek, az alábbi google form kitöltésével jelezd: https://forms.gle/uHUnGngxL9rc82eRA

Bármilyen kérdésed esetén elérsz emailen és telefonon.
Őszinte és nyitott szívvel várom a találkozást!